Slovas d.o.o. Čačak

O nama

Slovas - upravna zgrada

Preduzeće "Slovas” d.o.o. je osnovano 04. februara 1993. godine. Vlasnik preduzeća je Slobodan Vasilijević. Osnovna delatnost firme je trgovina nerđajućim čelicima - inox materijali - i proizvodnja opreme shodno zahtevima i potrebama kupaca. Firma trenutno posluje sa preko 10.000 kupaca i u svom asortimanu ima preko 24.000 artikala. Primarna delatnost preduzeća je trgovina nerđajućim čelicima - inox materijali, kao što su: limovi, cevi, šipke, flahovi, firkanti, "L" profili, kao i sav osnovni pribor i dodatni materijal.

Pored trgovine, preduzeće "SLOVAS" se bavi i projektovanjem, proizvodnjom opreme i izvođenjem radova. Osposobljeni smo za najsavremeniju proizvodnju opreme za sledeće grane industrije: prehrambena, hemijska, građevinska, mašinska, rudarska i sve ostale industrijske grane.

U 2008. godini preduzeće "SLOVAS" je pustilo u rad najsavremeniji servis centar za obradu nerđajućih čelika - inox materijala - sa sledećim sadržajem:

  • CNC mašina za sečenje materijala vodenim mlazom
  • CNC mašina za sečenje materijala laserom
  • CNC apkant presa za savijanje materijala
  • CNC makaze
  • CNC mašina za poliranje okruglih materijala
  • CNC mašina za poliranje kvadratnih materijala

Sa ovom opremom postajemo apsolutni lideri na domaćem tržištu i možemo da odgovorimo bilo kom tehničko-tehnološkom zahtevu, tako da naši kupci mogu na jednom mestu dobiti i repromaterijal i gotov proizvod. Preduzeće "SLOVAS" poseduje sertifikate TÜV – ISO 9001-2008.

Sa nama štedite vreme i novac - SLOVAS.

Slovas - magacin enterijer
Slovas - magacin eksterijer
Slovas - lager

LOGISTIKA

KORPORATIVNI FILM

Pogledajte naš korporativni film